Peters plats

Hemma
Mina Fordar
Andra bilar som jag haft
Bilar som jag ännu inte haft
Mina Macar
Billitteratur
Suzuki K50
Modeller
Min gamla kalkylator
Landslaget
Bildelar till salu
Länkar

Hej allihop

Mitt namn är Peter Widelund och jag bor i Vallentuna norr om Stockholm. För närvarande arbetar jag på ett dataföretag som heter Sylog. Mina huvudintressen här i livet är gamla fordar, i huvudsak brittiska, musik och datorer. När det gäller mina bilar kan du klicka på länkarna vid sidan för att se bilder och lite info om dem.

I juli 2001 så träffade jag min flickvän, hennes namn är Jane och hon bodde i Norrtälje norr om Stockholm. Den 1:a November flyttade hon in hos mig i Huddinge. Vi åkte till Alcoudia på Mallorca över nyår det året och den 5:e januari 2002 förlovade vi oss på restaturangen Sabota. Ringarna som vi bytte köpte vi i staden Inca på Mallorca. Vi flyttade senare till ett radhus i Norrtälje som visade sig vara ett fuskbygge så vi flyttade därifrån till en lägenhet närmare staden. Efter att ha bott där ett tag och jag även varit arbetslös ett tag så gick flyttlasset för mig ner till Sundbyberg där jag köpt mig en etta. Jane flyttade till en mindre lägenhet i Norrtälje och så blev vi särbos. Nu har vi i alla fall köpt oss en 3:a i Järvastaden i Solna där vi bor sedan flytten dit i Maj 2008. Det blev inte bra i Solna och Skanska kommer jag inte att köpa något av framöver heller för den delen. Nu bär det istället av till ett hus i Vallentuna och om allt går väl så blir det ett garage också! Strul hos bygglovsavdelning i Vallentuna gör att vi blir utan bostad ett tag i April så det tackar vi för. Så äntligen den 28:e Jnui fick vi till slut flytta in i vårt nya hus, c:a 3 månader sent. Så nu bor vi i Vallentuna.

När det rör musik så spelar jag tyvärr endast stereon. Jag har hittat hemsidor för nästan alla grupper jag har musik av men ingen för Landslaget, en gammal svensk folkpopgrupp från det glada 70-talet så jag gjorde en själv.

SylogJag arbetar för ett konsultföretag som heter Sylog som har sitt kontor i Kista
Vi har en katt som heter Flisan och en som heter Spotten

Hej, varför inte skicka ett mail

Dessa sidor är gjorda på en
28842

Senast modifierad : 2014-10-13